Brownie, brown & white

Tid: 30 minuter

Halleluja! (mer behövs inte säga)

Ingredienser

  • 200 g mörk choklad
  • 200 g smör
  • 1 msk vanilsocker
  • 3 ägg
  • 175 g socker
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g vetemjöl
  • 125 g vit choklad
  • Instruktioner

    Sätt på ungnen 175 grader, fodra en form med smörpapper. Smält smör och den mörka chokladen, låt svalna lite. Vispa ägg och socker rör sedan i vaniljet, mjöl och salt. Rör ihop alla ingredienser. Häll smeten i formen, hacka den vita chokladen och strö den över smeten. Grädda i ca 25 min. den ska vara lite kladdig.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sweetie531 12 juli 2009

    tänkte fråga.. spelar de nån roll vad för form de ska vara.. tänkte mig en ugnform. går de bra

    Relaterade Artiklar

    Brownies
    Brownies är en amerikansk chokladkaka med en spröd skorpa och mjuk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben