Brownie med kokosägg

Vem som helst blir salig på Brownies...

Ingredienser

  • 200 g Odense Kokosmassa
  • Chokladtryffel
  • 150 g Odense Mörk choklad 55%
  • 175 g grädde
  • 40 g honung
  • Browniesmet
  • 140 g Odense Mörk choklad 55%
  • 150 g smör
  • 240 g socker
  • 2 st ägg
  • 150 g vetemjöl
  • 1 liten nypa salt
  • 1 påse á 100 g Paulúns nötblandning
  • Instruktioner

    1. Rulla ut kokosmassan i en rulle och skär upp i ca 10-12 g bitar. Rulla små ägg och ställ åt sidan.
    2. Chokladtryffel: Koka upp grädde och honung och slå det över chokladen. Mixa slät. Lägg plast på tryffeln och ställ svalt.
    3. Browniesmet: Koka upp smöret och slå det över chokladen. Rör om tills det smält. Tillsätt övriga ingredienser i nämnd ordning.
    4. Fyll upp browniesmeten i en smörad springform och baka i ca 10 minuter i 200 °C. Tag ut och låt kallna.
    5. När tryffeln och brownien kallnat, stöppla på tryffeln, sikta kakao på toppen och garnera med kokosäggen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben