Brownies med ganache

Tid: 30 minuter

Smaskiga brownies som alla borde testa!

Ingredienser

  • 120 g mörk choklad
  • 120 g smör
  • 200 g socker
  • 2 stora ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 100 g mjöl
  • Ganache
  • 1 dl grädde
  • 100 g mörk choklad
  • 20 g smör
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Ta bort skålen från vattenbadet, blanda ner sockret och sedan äggen ett i taget under omrörning. Blanda ner vanilj och mjöl. Häll smeten i en form (ca 20 * 20 cm) klädd med bakplåtspapper och grädda i 165 grader i ca 25 minuter.
    2. Ganache: Smält allting i en liten kastrull. Häll över kakan och ställ in i kylskåpet, låt stelna några timmar eller över natten. Skär i bitar

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Tingeling13 29 augusti 2011

    SUPERGOD!!!

    Kakan1986 23 augusti 2012

    Oj va goda dom blev!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben