Brownies med nötter och granatäpple

Serverar: 12 portioner

Baka muffins med topping på.

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 150 g mörk choklad (70 %)
  • 2 st ägg
  • 2,5 dl socker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • Topping
  • 100 g mörk choklad (70 %)
  • 10 st solrosfrön
  • 15 st hackade haselnötter
  • 30 st granatäppelkärnor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader Smält smöret i en kastrull, ta av från spisen. Rör i chokladen, blanda ihop.Vispa ägg och socker pösigt, blanda i vetemjöl, bakpulver, nötter och chokladsmeten. Klicka ut smeten i 12 små eller 6 stora muffinsformar.
    2. Grädda i ugnen i 15 minuter. Lägg en bit choklad på varje muffins som får smälta. Toppa med kärnor, frön och granatäpple

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben