Brownies med nonstop

Serverar: 20-25 portioner

Tid: 40 minuter

Det bara smälter i munnen!!!!

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 250 g blockchoklad
  • 3 ägg
  • 2 ½ dl socker
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk kallt kaffe
  • 1 påse nonstop (100g)
  • Instruktioner

    Smält smöret och blockchokladen i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver för sig. Vänd sen ner mjölblandingen försiktigt omväxlande med den smälta chokladen och kaffet. Bred ut smeten i en liten långpanna, ca 20-30 cm. Grädda i 175 grader 10 min. Ta sedan ut kakan och strö över nonstopen. Ställ in kakan igen ca 15 minuter. Ta sen ut den och låt den svalna för att sen skära den i passande rutor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Jansingen 26 februari 2011

    Lättbakad och jättegod. Jag använde Smarties istället för NonStop och 50 gr mindre blockchoklad med hög kakaohalt och det gick lika bra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben