Serverar: 30 portioner
Tid: 40 minuter
Smarriga! Omöjligt att bara ta en.
Värm ugnen till 175 grader. Smörj en långpanna och fodra den sedan med bakplåtspapper. Smält smöret. Blanda med strösocker, ägg, kakao, vaniljsocker, salt och vetemjöl. Rör till en jämn smet och låt den svalna helt om den fortfarande är ljummen. Hacka vit choklad grovt och vänd ner den i smeten. Bre ut på papperet i pannan. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Låt kakan svalna lite och skär i rutor.
oj, oj vad gott denna kaka kommer jag att baka många gånger. Jag blanda i 50 g valnötter också. Super god
oj, oj vad gott denna kaka kommer jag att baka många gånger. Jag blanda i 50 g valnötter också. Super god
jätte god! Lite besviken blev jag dock, tyckte kakan blev mer som en kladdkaka... Men å andra sidan är ju det oxå gott =P kommer nog ändå att göra denna kaka igen!
Mycket goda. Ska absolut gora dem igen,
det var faktiskt omöjligt att bara ta en...
Ja den var supergod och enkel att laga. Jag lade i 70 gram hackade hasselnötter och sen lade jag ytterligare 200g smält vit choklad som glasyr. Blev en riktig hit. Serverade en fruktsallad till (äppel, kiwi, banan och annanas) som gjorde att det inte blev för mäktigt. Tack!