Brunvita brownies
Serverar:
20 portioner
Tid:
45 minuter
En riktigt god kaka!=)
Ingredienser
Botten
100 g mörk choklad
100 g smör
3 ägg
1 dl rårörsocker
½ msk vaniljsocker
2 dl rågmjöl
1 tsk bakpulver
Garnering
ca 100 g mörk choklad
ca 100 g vit choklad
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Bryt chokladen i mindre bitar. Lägg dem i en kastrull
Tillsätt matfettet och låt allt smälta på svag värme. Låt bladningen svalna.
Tillsätt ägg, socker, vaniljsocker, mjöl och bakpulver i chokladen. Rör allt till en slät smet.
Bred ut smeten i en liten bakpappersklädd långpanna. Grädda kakan mitt i ugnen ca 20 min.
Gör garneringen: Hacka mörk och vit choklad grovt. Strö chokladen över den varma kakan.
Bred ut chokladgarneringen lite slarvigt så att kakan blit läckert ripplad. Låt kakan kallna på galler innan den skärs i rutor
Liknande recept
Brownies med chokladglasyr
4
40
Brownie med hasselnötter och marshmallows
5
1
1
Nallemammas brownies
3
35 min
24
1
Gammeldags brownies
15
Brownie med marshmallows/ valnötter
1
Kladdiga brownies med chokladbitar
3.4
20 min
24
4
Brownie cupcakes med rich chocolate frosting
4.6
11
Brownies med vita chokladbitar
5
45 min
30
1
Krämiga Brownies med Knäckglasyr
5
30 min
30
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!