Bulgur med champinjoner och vitlök

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Serveras som ensamrätt, sallad eller som tillbehör till fisk, kött eller kyckling.

Ingredienser

  • 150 gr fint hackade champinjoner
  • 0,5 hackad urkärnad röd paprika
  • 250 gr bulgur
  • 5 dl vatten (Se på ditt paket)
  • 1 vitlöksklyfta finhckad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 2 krm socker
  • Salt
  • nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Fräs champinjoner, paprika och vitlöken mjuka i olivoljan. 2. Slå på vattnet och lägg i buljongtärningen, smaka sedan av med salt, peppar och strösockret. 3. Slå på bulgur och koka efter instruktionerna på paketet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    jen_05 28 juli 2013

    Tack för ett riktigt bra recept, mycket god bulgur som passar till mycket! Vi åt den med ugnsstekt kyckling.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben