Bulgurgryta med två sorters korv

Serverar: 4 portioner

En egen komposition som kom till en dag när jag längtade efter något nytt

Ingredienser

  • 3 dl bulgur
  • 5 dl vatten
  • Salt
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 lök
  • ½ purjolök
  • 2 morötter
  • 300 g falukorv
  • 2-3 starka korvar t.ex. kabanoss
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka bulgurn enligt anvisning på paketen. Skala och hacka vitlök och lök. Skölj purjolöken och strimla. Skär morötterna i strimlor.
    2. Fräs i smör några minuter. Strimla falukorven och skär kabanossen i slantar. Låt steka med några minuter. Tillsätt senap, crème fraiche och mjölk och koka upp alltsammans. Smaka av med salt och peppar
    3. Blanda i den kokta bulgurn..

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben