Tre sorters korv för pinnen, Het pinnkorv

Serverar: 4 portioner

Spännande goda grillpinnar för...vintertid...som för sommartid...

Ingredienser

  • Het pinnkorv: till höger
  • 8 Scan Hot dogs Chorizo
  • 2 ½ dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 msk persilja, hackad
  • 1 dl vatten
  • Felix Ketchup
  • Tzatsiki
  • Instruktioner

    1. Förbered hemma: Gör en deg av mjöl, bakpulver, salt, cayennepeppar, persilja och vatten. Tillsätt mer mjöl om det behövs. Rulla degen till en lång sträng och vira den som en spiral runt korvarna.
    2. Vid brasan: Stick en pinne i korven och grädda över glöden tills brödet är gyllenbrunt och korven känns varm. Servera gärna med ketchup och tzatsiki.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben