Tid: 12 timmar 30 minuter
Tårtan som gör succe.
1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten 5 minuter 2.Vispa samman äggulor och socker till en fluffig smet 3. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. 4. Lös espressopulvret i vattnet i en kastrull, på medelvärme. 5. Lägg ner gelatinbladen i kastrullen och rör försiktigt tills bladen smält. Dra kastrullen från plattan och tillsätt päronkonjaken. Låt den svalna. 6. Lägg en av bottnarna i botten på en form med löstagbar kant, 24 sm i diameter. 7. Skeda hälften av kaffeblandningen över kakan. Bred sedan hälften av ostblandningen ovanpå. 8. Lägg på tårtbotten nummer ovanpå. Sikta, först över florsockret ocg sedan kakaopulvret. Ställ formen i kylen minst 12 timmar före serveringen. Tips. Vill du ha ett spetsmönster på tårtan? Lägg ett tårtpapper på toppen innan kakaon siktas över.