Carpaccio med vitlök och dragon
Serverar:
6 portioner
Du som tycker om rött kött ska prova det här.
Ingredienser
500 g lövtunna skivor oxfilé
2 dl färskriven parmesanost
Dressing
1-2 pressade vitlökar
1 msk hackad färsk persilja
½ msk hackad färsk dragon
½ tsk salt
2 nypor nymald peppar
7 msk olivolja
2 msk citronsaft
3 msk vatten
Instruktioner
Lägg köttskivorna utplattade på tallrikar. Rör samman vatten, vitlök, olja, citronsaft, kryddor och örterna.
Fördela dressingen över köttet. Till sist strör du osten på köttet.
Tips: Garnera med färska örter och nån citronskiva.
Liknande recept
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
Köttfärssås med vitlök och basilika
5
20 min
4-6
1
Broilerlår med vitlök och rosmarin
1-9
Kyckling med vitlök och örter
4.5
6
1
Aromsmör Vitlök
6-8
Champinjontoast med vitlök
3
10 min
4
1
Fläskfile gryta med Dragon
4.2
30 min
4
10
Snittar med vitlök och pepparrot
10 min
36
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!