Carpaccio med vitlök och dragon

Serverar: 6 portioner

Du som tycker om rött kött ska prova det här.

Ingredienser

  • 500 g lövtunna skivor oxfilé
  • 2 dl färskriven parmesanost
  • Dressing
  • 1-2 pressade vitlökar
  • 1 msk hackad färsk persilja
  • ½ msk hackad färsk dragon
  • ½ tsk salt
  • 2 nypor nymald peppar
  • 7 msk olivolja
  • 2 msk citronsaft
  • 3 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Lägg köttskivorna utplattade på tallrikar. Rör samman vatten, vitlök, olja, citronsaft, kryddor och örterna.
    2. Fördela dressingen över köttet. Till sist strör du osten på köttet.
    3. Tips: Garnera med färska örter och nån citronskiva.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben