Ceasarsallad sandwich

Serverar: 4 portioner

Smörgås med grillad kyckling och sallad.

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer
  • 4 ciabattabröd eller baguette
  • Salt
  • Peppar
  • Ceasardressing
  • 1 ägg
  • 1 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 sardeller
  • 1 tsk fransk senap
  • Svartpeppar
  • 1 msk färsk hackad persilja
  • Romansallad
  • Isbergssallad
  • Parmesan
  • Instruktioner

    1. Löskoka ägget ungefär 2 minuter. Häll det sedan i en matberedare eller liknande och blanda ca en msk färsk persilja, 1 dl olivolja, 1 vitlöksklyfta, 3 sardeller och 1 tsk fransk senap, peppra. Mixa ihop och lägg undan.
    2. Hacka upp och blanda salladssorterna och parmesanen, vänd sedan ner dressingen.
    3. Grilla eller stek kycklingfiléerna i en stekpanna eller på grill. När köttet är vitt så skär upp det i skivor eller strimlor, salta och peppra och blanda ner i salladen.
    4. Dela bröden och lägg på av fyllningen på en del, lägg sedan på den andra som lock.
    5. Servera, t.ex. med pommes frites eller klyftpotatis

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    VonBabkin 9 juni 2008

    Idag på rachael ray så såg jag att hon gjorde dom här mackorna. Jag kände att jag verkligen skulle vilja prova dem, tack gode gud att du hade receptet :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben