Champinjonbiffar

Serverar: 6 portioner

En favorit från Bjudningsboken 13

Ingredienser

  • 300 g kalvfärs
  • 300 g nötfärs
  • Salt
  • Peppar
  • 1 ½ dl mjölk
  • 2 ägg
  • 200 g finhackade champinjoner
  • 4 msk hackad persilja
  • Garnering
  • Syrligt äppelmos
  • Hyvlad eller riven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Blanda färserna med ägg, mjölk och kryddorna. Tillsätt champinjonhack och persilja.
    2. Forma färsen till biffar och stek i smör i ej för stark värme.
    3. Garnera varje biff med en klick syrligt äppelmos och hyvlad eller riven pepparrot.
    4. Servera med potatis, gröna bönor och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben