Champinjonbiffar
Serverar:
6 portioner
En favorit från Bjudningsboken 13
Ingredienser
300 g kalvfärs
300 g nötfärs
Salt
Peppar
1 ½ dl mjölk
2 ägg
200 g finhackade champinjoner
4 msk hackad persilja
Garnering
Syrligt äppelmos
Hyvlad eller riven pepparrot
Instruktioner
Blanda färserna med ägg, mjölk och kryddorna. Tillsätt champinjonhack och persilja.
Forma färsen till biffar och stek i smör i ej för stark värme.
Garnera varje biff med en klick syrligt äppelmos och hyvlad eller riven pepparrot.
Servera med potatis, gröna bönor och grönsallad.
Liknande recept
Champinjonbiffar med majskolvar
30 min
4
Champinjonbiffar med lingonyoghurt
4
4
1
Ryska vegetariska champinjonbiffar
3
1
Champinjonbiff
35 min
4-5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!