Champinjonsås med vitlök

Serverar: 4 portioner

Servera gärna såsen till nykokt pasta, fläskkotletter...

Ingredienser

  • 400 g färska champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ dl vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Soja
  • 1 dl finhackad persilja
  • Instruktioner

    1. Skiva champinjonerna och fräs dem i smör. Pressa i vitlöken. Häll i vin och grädde och rör om.
    2. Låt såsen koka utan lock ca 10 minuter eller tills den blir lagom tjock.
    3. Smaksätt med salt, peppar och soja.
    4. Rör ner persiljan.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Asahall 22 maj 2013

    Tack för ett supergott recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben