Chapati från Goa

Serverar: 10 portioner

När vi besökt Goa i Indien, blev vi en morgon nedbjudna i köket för att lära oss laga chapati som skulle serveras till frukost

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • ½ dl olja
  • 2 ½ dl vatten
  • Instruktioner

    1. Arbeta ihop ingredienserna till en mycket fast deg.
    2. Kavla ut tunt till runda kakor och stek i het stekpanna på båda sidor. Häll på lite olja under stekningen

    Liknande recept

    4
    10 min
    4
    1
    4
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (1)

    Ulrika91 1 januari 2010

    Åh min mamma kommer bli såå glad. Vi har bott i Indien och vi åt väldigt ofta chapati med kyckling. Detta ska jag göra snart, återkommer med en kommentar och betyg från min familj (jag var för ung när vi bodde där så jag är nog inte den bästa att avgöra liknelsen på smaken.) Tack :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben