Ibland kanske man blir sugen på något gott, men man vill inte ha alla kalorier. Då passar denna cheesecake alldeles utmärkt.
Ingredienser
160 g digestive
80 g lättmargarin
900 g kesella
Sötningsmedel
Lite mineralvatten
12 gelatinblad
400 g blåbär
Instruktioner
- Lägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter.
- Krossa kexen, det går snabbt i matberedaren. Tillsätt matfett och arbeta ihop till en jämn massa. Tryck ut i en form med löstagbar kant.
- Rör ut kesellan med aningen sötningsmedel och lite mineralvatten till en jämn konsistens. Smält gelatinbladen. Rör ner i massan. Blanda i bären och fördela över kexbotten. Ställ kallt minst 2 timmar.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Cheesecake
Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...