Cheesecake med blåbär

Serverar: 8 portioner

Ibland kanske man blir sugen på något gott, men man vill inte ha alla kalorier. Då passar denna cheesecake alldeles utmärkt.

Ingredienser

  • 160 g digestive
  • 80 g lättmargarin
  • 900 g kesella
  • Sötningsmedel
  • Lite mineralvatten
  • 12 gelatinblad
  • 400 g blåbär
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter.
    2. Krossa kexen, det går snabbt i matberedaren. Tillsätt matfett och arbeta ihop till en jämn massa. Tryck ut i en form med löstagbar kant.
    3. Rör ut kesellan med aningen sötningsmedel och lite mineralvatten till en jämn konsistens. Smält gelatinbladen. Rör ner i massan. Blanda i bären och fördela över kexbotten. Ställ kallt minst 2 timmar.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Cheesecake
    Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben