Cheesecake med hallon

Serverar: 10 portioner

Detta är super gott.

Ingredienser

  • Botten
  • 250 g digestivekex
  • 100 g smält smör
  • 1 tsk vaniljessens
  • 2 tsk hallonessens
  • Fyllning 1
  • 450 g philadelphiaost
  • 200 g osockrade hallon
  • 1 tsk hallonessens
  • 1 tsk vaniljessens
  • 3 ägg
  • 1 1/4 dl socker
  • Fyllning 2
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 msk socker
  • 2 tsk hallonessens
  • 1 msk vaniljsocker
  • Garnering
  • Färska bär eller halv tinade
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen på 180 grader. Smula kexen och blanda med smält smör och essens. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Grädda pajbottnen i 5-10 minuter. Kör ingredienserna till fyllning 1 i matberedaren till en jämn smet och häll i pajformen. Grädda i nedre delen av ugnen i 25-30 minuter Bland ihop fyllning 2 och bred på kakan. Grädda ytterligare 5 minuter. Låt svalna och garnera med färska eller halv tinade bär gärna hallon,innan servering. Fast på bilden är det vinbär. Jag skulle ta hallon.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Cheesecake
    Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben