Jag såg tidigare att vi har några medlemmar som är chevreälskare, tänkte på er när jag hittade detta på hemmets journal.
Ingredienser
6 skivor formbröd
1 rulle chevre (200 g)
Smör
Vitlök
Valnötter
Flytande honung
Ruccolasallad
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Blanda smör och pressad vitlök. Bred på bröden.
Dela chevren i skivor och lägg på efter tycke. Gratinera i ugnen tills chevren har mjuknat. Fördela ruccolan på tallrikar. Lägg på bröden. Toppa med valnötter och honung.
Håller med övriga, superenkelt och supergott!
Me like:-)
Tinjep14 januari 2013
Jättegott! Denna förrätt kommer jag att göra flera gånger!
Annrh24 mars 2013
Verkligen jättegott! Har ätit utan vitlök tidigare och det var suveränt men det var även riktigt gott med vitlök i smöret.
Jag tog dock en baguette istället för förmfranska och så tog jag även lite kvarnsalt i smöret när jag blandade det med vitlöken.
En klar femma från mig!! En jättegod förrätt. Vi ville alla ha mer än ett bröd var :)
Bappi5 januari 2015
Blev en riktigt höjdare som förrätt till Nyår. Hittade inte valnötter på affären men det blev lika gott ändå. En klar femma. Alltså så gott *mums* /kram
Smakade fantastiskt gott
Väldigt enkelt och otroligt gott!
SÅÅÅÅÅ GOTT!!!
Håller med övriga, superenkelt och supergott! Me like:-)
Jättegott! Denna förrätt kommer jag att göra flera gånger!
Verkligen jättegott! Har ätit utan vitlök tidigare och det var suveränt men det var även riktigt gott med vitlök i smöret. Jag tog dock en baguette istället för förmfranska och så tog jag även lite kvarnsalt i smöret när jag blandade det med vitlöken. En klar femma från mig!! En jättegod förrätt. Vi ville alla ha mer än ett bröd var :)
Blev en riktigt höjdare som förrätt till Nyår. Hittade inte valnötter på affären men det blev lika gott ändå. En klar femma. Alltså så gott *mums* /kram