Serverar: 6-10 portioner
Tid: 30 minuter
Dessa suveräna smaker är helt outstanding tillsammans, helt enkelt urgott och läckert. Tycker t o m jag som egentligen inte är förtjust i getost men det här är en kanongod toast.
Sätt ugnen på 250 grader. Ta ut rundlar ur brödskivorna med ett passande glas eller dylikt. Förrosta dom lätt. Lägg rundlarna på en lättsmord plåt. Skär osten i skivor c:a 6-7 millimeter tjocka och lägg på rundlarna, pensla på lite olivolja på osten. Lägg ruccolasallad i botten på assietter. In med plåten i ugnen ca 5 minuter. Lägg rundlarna med ost på ruccolan, "stänk" över balsamvinäger och sist ringla över flytande honung och servera genast.
Ett tips är att ha på lite rostade pinjenötter eller valnötter också!Mycket gott!!
En riktigt god förätt och suveränt att ha pinjenötter som garnering
Ha, va snopen jag blev! Var på kalas för ett tag sedan och blev bjuden på denna förrät. Kan VERKLIGEN intyga att den ÄR god!