Chilikryddat grillspett

Serverar: 4 portioner

Gott med lite nyheter till våren grillning!

Ingredienser

  • 500 g Scan rostbiff, tunnskivad
  • 1 påse Santa Maria Allround Marinad
  • 8 grillspett
  • 1 påse Felix potatisgratäng 800 g
  • 1 röd paprika, i bitar
  • 2 gula lökar, i klyftor
  • ½ tsk chiliflakes
  • BBQ-tomater
  • 4 tomater, tärnade
  • ½ gurka, tärnad
  • ½ dl Santa Maria American BBQ Sauce Hot & Spicy
  • 1 huvudsallad eller mixpåse
  • Instruktioner

    1. Marinera köttet ett par timmar samt blötlägg grillspetten. Lägg den frysta gratängen i en ugnsform och tillaga enligt anvisning på påsen.
    2. Varva kött, paprikabitar och lök på grillspetten. Strö över chiliflakes. Grilla därefter i ca 4–6 minuter.
    3. Blanda samman tärnade tomater och gurka med BBQ-sauce. Serveras gärna med krispig sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben