Grillspett med kalla röror och vitlöksbröd

Serverar: 2 portioner

Sommarmat som smakar bra på grillen :)

Ingredienser

  • Grillspetten
  • 6 st träspett
  • 200 g kassler
  • Några scampi
  • 4 färska champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 10 körsbärstomater
  • 1 persika
  • Marinad
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk honung
  • 1 msk pressad limesaft
  • 1 tsk sambal oelek
  • Kesoröra med fetaost och mango chutney
  • 1 dl keso naturell
  • 25 g fetaost (mosad)
  • 1 msk mango chutney
  • Mimosasallad med lite extra sting
  • 1 dl blandad frukt (t ex sharon, persika, ananas, jordgubbar)
  • 1 dl lättyoghurt
  • 1 msk philadelphia vitlök & örter
  • 1 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. Lägg alla ingredienserna till spetten i marinaden och låt dem marinera en stund (så lång tid du hinner) Trä upp dem på spetten och grilla dem på utegrill eller i ugnen (225 grader är lagom) i ca 10-15 minuter (det räcker eftersom kasslern redan är rökt).
    2. Rör ihop ingredienserna till rörorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben