Strimmla fläskfilen, i men den i stekjärnet. Stek den till den fått en gyllenbrun färg. Ta upp den stekta filen på en tallrik, lägg i de färska kantarellerna och stek dem till vattent i kantarellerna avdunstat, lägg i en klick smör salt och peppra.
Ta upp kantarellerna och lägg dem tillsammans med filen. Lägg i den skivade purjolöken och stek upp den, häll på filen och svampen. Låt den steka tillsammans i ng minut, häll på fraichen (ej lätt). i med soyan och på med kryddorna.
Låt det puttra i ng minuter.
Serveras med färsk pasta och grönsallad...
Oj vad gott och enkelt!
Funka fint med burkkantareller, den här kommer det att bli ett antal repriser på!
En Mezzacorona Lagrein 2007 (nr 22951) från Italien för 62:- satt fint till.
Riktig mumsig rätt för en fredagkväll!
Oj vad gott och enkelt! Funka fint med burkkantareller, den här kommer det att bli ett antal repriser på! En Mezzacorona Lagrein 2007 (nr 22951) från Italien för 62:- satt fint till.