Cathils vitlöksbröd

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Så gott att att äta som det är, varmt eller kallt. Även gott att doppa i vitlöksdip.

Ingredienser

  • 2 Baguetter
  • 100 g smör
  • 1 kruka färsk basilika
  • Olja med vitlökssmak eller vanlig olja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka basilikan och rör ner den i smöret med övriga ingredienser förutom oljan. Låt det gärna få stå en stund och dra.
    2. Sätt ugnen på 200º Skiva baguetten i sneda ca 2 cm tjocka skivor och droppa lite olja på varje skiva. Smöra sen med smöret.
    3. Sätt in i ugnen tills smöret smält och brödet börjar få en något mörkare nyans. Servera med Cathils vitlöksdipp.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Monika46 13 mars 2009

    Toppengoda! Detta kommer jag att göra många gånger. Mvh Monika

    Kocken2011 1 januari 2011

    Ser jätte goa ut, ska prova göra de i morron :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben