Ostgratinerat vitlöksbröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Snabbt och enkelt att fixa till exempel när man får oväntat besök. Även gott som kvällssnack eller som ett tillbehör till grillkvällen.

Ingredienser

  • 1 baguette (eller 10 skivor formfranska)
  • 10 msk aioli (vitlöksmajonnäs)
  • 10 ostskivor
  • Örtsalt
  • Pepparmix
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skiva baguetten lite på snedden i tio skivor Bre på 1 msk aioli, och lägg på en skiva ost på varje brödskiva. Krydda med lite örtsalt, pepparmix och torkad/färsk persilja,.
    2. Grädda i förvärmd ugn (225 grader) i ca 10-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Monika46 13 mars 2009

    Supergoda! Tack för ett toppenrecept! Dessa kommer jag att göra många gånger. Mvh Monika

    Gul13 28 juni 2010

    Tack för ett supergott recept. Dessa stod på midsommarbordets grillbord och blev verkligen en succe i all sin enkelhet. En 5:a från oss.

    dagmar07 15 augusti 2011

    Vidunderligt gott! Kommer jag att göra många gånger!

    Kakan1986 27 december 2012

    Vilken ost har du använt?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben