Chocolate chip cookie pie

Häftig efterätt som inte många har hört talas om! Den var jätte god och inte alls för söt (som jag trodde innan) tack vare det bruna sockret. Imponera på gästerna med denna annorlunda bakverk! Servera varm med glass och sirap (ifall så önskas)...och var försiktig...du kommer bara vilja ha mer och mer!

Ingredienser

  • Pajskal 24 cm i diameters form
  • 2 stora ägg
  • 1,2 dl mjöl
  • 1,2 dl socker
  • 1,2 dl brunt socker
  • 170 g smör, rumstemperatur
  • 230 g mörk choklad, hackad i tärningar
  • 230 g hackade pecan nötter
  • Servering
  • Glass
  • Sirap
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader
    2. Vispa ägg (i hög hastighet) till det bildas mycket skum. Tillsätt mjöl, socker och det bruna sockret. Vispa tills allt blandats väl. Tillsätt därefter smör. Blanda i chokladen och nötterna i smeten, häll i smeten med hjälp utav en sked i pajskalet.
    3. Grädda i ugnen i 55-60 minuter. Låt svalna lite. Servera varm med glass. MUMS!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tokalon 22 juli 2011

    Är det ½ dl eller 1½? 1,2 lät lite skumt... :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben