Chocolate Chip Cookies

Serverar: 36 portioner

Goooda

Ingredienser

  • ½ dl brun farin
  • 1½ dl strösocker
  • 2 dl smält mjölkfritt margarin
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ tsk vatten
  • 2 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 150 g mörk choklad (mjölk- och sojaproteinfri) delad i små bitar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienserna i en skål. (Degen ska vara kladdig så blanda inte i mer mjöl).
    2. Forma valnötsstora bollar och lägg på bakpappersbeklädd plåt. Kakorna smälter ut så se till att du har mellanrum mellan dem
    3. Grädda i 225 grader i ca 8-10 minuter.
    4. Kakorna skall se lite ogräddade ut när du tar ut dem!

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    pillegnur 3 april 2008

    Så himla goda!!! Och så lätta att göra, trodde alltid chippisar var svårt men så enkelt!!!

    hannal91 27 februari 2009

    Jag har provat ett par olika recept på chocolate chip cookies men det blir alltid en sorts fettig, frasig yta. Dessa blir inte så! Toppen recept och alla i min familj älskar dem. Tack för receptet!! :D

    hannal91 27 februari 2009

    Jag har provat ett par olika recept på chocolate chip cookies men det blir alltid en sorts fettig, frasig yta. Dessa blir inte så! Toppen recept och alla i min familj älskar dem. Tack för receptet!! :D

    dokurochan 21 november 2009

    Hej! Undrar om man kan göra dem här med vanlig margarin och vanlig choklad?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben