Sätt på ugnen på 150-180*. Blanda mjöl, bikarbonat och salt i en bunke. Blanda det bruna farinsockret, strösockret, vaniljsockret och margarinet i en annan bunke, tills det blir krämigt. Vispa äggen lätt. Häll i äggen och havregrynen i smörblandningen. Rör om. Tillsätt mjölblandningen och arbeta väll. Rör till sist ner den grovhackade chokladen. Klicka ut smeten på bakplåts klädda plåtar. Grädda kakorna i 150-180* i 8-12 min, beroende på storlek.
Ps. Tryck till kakorna lite på plåten för lite crunchier cookies.
Supergoda! Havregrynen och farinsockret är det som gör dem riktigt speciella.. har bakat dem två gånger och dem går åt som smör i solsken, så fem av fem!
Maithai3 augusti 2011
Instämmer med ovanstående kommentar. Mkt goda och enkla att baka. Jag hade i Marabou apelsin krokant i och det blev super! Lite sega och knapriga som en riktig cookie! En klar femma. Dessa godbitar kommer jag definitivt att baka igen.
Supergoda! Havregrynen och farinsockret är det som gör dem riktigt speciella.. har bakat dem två gånger och dem går åt som smör i solsken, så fem av fem!
Instämmer med ovanstående kommentar. Mkt goda och enkla att baka. Jag hade i Marabou apelsin krokant i och det blev super! Lite sega och knapriga som en riktig cookie! En klar femma. Dessa godbitar kommer jag definitivt att baka igen.