Serverar: 15 portioner
Tid: 20 minuter
Här är ett recept på laktos fria och ägg fria chokladmuffins, kan även bli vaniljmuffins om man tar bort kakaon och tillsätter 1 matsked vaniljsocker! Enjoy!
Rör ihop alla torra ingredienser först. Tillsätt mjölken. Smält margarinet och häll det i smeten. Häll i smeten i muffinsformar och grädda muffinsarna i 225 grader i 8-10 min.
Hade dem inne i 8min precis och tyckte dem blev för torra :/
Konstigt att dina vart torra.. mina brukar få stå inne minst 10 min annars e dom nästan kladdiga :S Fast dom e goda =)
Ett tips för att göra dem extra goda är att blanda ihop lite smält mjölkfritt margarin, florsocker o kakao till en krämig konsistens o ha som topping!
Hej ville bara tala om att dem blir lika goda om man byter ut vetemjölet till glutenfri fin mix.min son som är allergisk mot både ägg,mjölk och gluten älskar dessa.
supergoda muffins med härlig konsistens. Fast vi i familjen tycker bäst om dom som vanilj muffins. Hade inne dom 9 min o dom blev perfekta