Snöiga chokladmuffins - glutenfritt

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 20 minuter

Ett enkelt recept som ger helt ok muffins. Speciellt bra för den som får besök av någon glutenintollerant och måste slänga ihop något.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 dl florsocker
  • 1 ägg
  • 1 dl potatismjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg och florsocker. Smält matfettet och blanda i. Blanda i kakao, vaniljsocker, ptatismjöl och bakpulver. Häll smeten i muffinsformar.
    2. Grädda i ugnen i 10 min på 175 grader. Sikta florsocker över de färdiga muffinsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pysen66 13 juni 2009

    Kanonlätt och gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben