Chokladpudding och vaniljsås i glas

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

En enkel och god efterrätt, perfekt även på buffén.

Ingredienser

  • Mix för chokladpudding
  • Mix för vaniljsås (kallvispad)
  • Mjölk
  • 3 dl grädde
  • Jordgubbar till topping
  • Instruktioner

    1. Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet. (Lägg inte upp chokladpuddingen i små portioner utan använd istället en stor skål.) Låt stå kallt tills den blivit tjock och fluffig. (Ca 20 min om man gör 4 port, något längre för fler portioner).
    2. När chokladpuddingen börjar bli klar kan man göra vaniljsåsen. Följ anvisningarna på paketet men gör den lite tjockare. (Ha i mindre mjölk) Vispa grädden.
    3. När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen och vaniljsåsen i glasen med en matsked. Varva som du vill, med smala eller tjocka ränder. Toppa med en liten klick grädde och en färsk jordgubbe.

    Liknande recept

    4.8
    10 min
    3-4
    4

    Kommentarer (2)

    Pinkyandbrain 1 juni 2010

    Vad ska man använda mjölken till??

    wombawomba 1 juni 2010

    till vaniljsåsen! :) Det står på paketet, men jag skrev det här så man inte glömmer det.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben