Chokladpudding och vaniljsås i glas
En enkel och god efterrätt, perfekt även på buffén.
Ingredienser
Mix för chokladpudding
Mix för vaniljsås (kallvispad)
Mjölk
3 dl grädde
Jordgubbar till topping
Instruktioner
- Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet. (Lägg inte upp chokladpuddingen i små portioner utan använd istället en stor skål.) Låt stå kallt tills den blivit tjock och fluffig. (Ca 20 min om man gör 4 port, något längre för fler portioner).
- När chokladpuddingen börjar bli klar kan man göra vaniljsåsen. Följ anvisningarna på paketet men gör den lite tjockare. (Ha i mindre mjölk)
Vispa grädden.
- När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen och vaniljsåsen i glasen med en matsked. Varva som du vill, med smala eller tjocka ränder.
Toppa med en liten klick grädde och en färsk jordgubbe.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Vad ska man använda mjölken till??
till vaniljsåsen! :) Det står på paketet, men jag skrev det här så man inte glömmer det.