Christmas rum punch
Serverar:
1 portioner
Det är mycket läskande och serveras som ett bål.
Ingredienser
1 bålskål
7 dl ljus / mörk rom
3 dl sockerlag med vanilj
2 l cranberryjuice
2 l blodapelsinjuice
1 tsk angostura
isbitar
färsk riven muskotnöt
2 st blodapelsiner
färsk pepparmynta till garnering
Instruktioner
1. Blanda rom, sockerlag och juice i en bålskål.
2. Krydda med angustura och färsk riven muskotnöt.
3. Fyll på med isbitar, skivad blodapelsin och myntablad.
Liknande recept
Demerara Rum Punch
4-6
Taximacka à-la Röda Rummet
10 min
1
Caribbean Punch
4
Pimm´s punch
10
Happy Punch
1
Christmas cupcakes
4.5
12
3
Caribbean Punch
4
Rum sour
2
Mist Fruit Punch
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!