Citronsufflé

Serverar: 4 portioner

En sufflé är en dessert som är enkel att göra och ser proffsig ut när du serverar den. Kruxet är bara att hinna servera den innan den har sjunkit ihop.

Ingredienser

  • 2 äggvita(or)
  • ½ dl socker
  • Smör
  • 3 msk Lemon Curd
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och sockra fyra små ugnsformar.
    2. Vispa äggvitorna tillsammans med sockret till ett hårt skum. Tillsätt försiktigt lemon curd och fyll formarna med smeten.
    3. Knacka till formarna försiktigt mot en skärbräda så att skummet sätter sig.
    4. Grädda i ugnen i 8–10 minuter. Strö över florsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben