Claras glutenfria kladdkaka

Serverar: 6 portioner

Härligt att kunna njuta av en kladdkaka även om man är glutenintollerant.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 ½ dl socker
  • 1 ½ dl Semper Fin mix, glutenfri
  • 4 msk kakao
  • 100 g margarin mjölkfritt (ev sojafritt)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Rör ihop ägg och socker. Sikta i kakaopulver och mjölmixen. Tillsätt smält avsvalnat fett. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter.
    3. Grädda i ca 30 minuter.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (1)

    prahlin 10 november 2009

    Jättegod! Smakar precis som en vanlig kladdkaka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben