Clubsandwich, som jag vill ha den

Serverar: 4 portioner

Som om du var på puben! Njut en kall öl till.

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • Valfri marinad med BBQ-smak
  • 8 skivor bacon
  • 1 bifftomat
  • Romansallad
  • 8 skivor lantbröd
  • Bearnaisesås
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Tillbehör
  • Potatisklyftor tillagade med olivolja, svartpeppar, flingsalt och grillkrydda
  • Instruktioner

    1. På morgonen: Marinera kycklingen enligt anvisningen på paketet.
    2. Tillagning: (Förbered först potatisklyftorna och börja tillagningen i ugnen). Bryn kycklingen, lägg över dom i en form och ställ in i ugnen på 225 grader.
    3. Pensla brödskivorna med olivolja och stek dem gyllene. Lägg dem på en tallrik.
    4. Stek bacon knaprigt och låt dem rinna av på hushållspapper.
    5. Förbered såsen. Skölj romansalladsbladen. Skiva tomaten i fina skivor.
    6. När 5 minuter återstår av ugnstiden, lägg in brödskivorna och tomatskivorna i ugnen så de blir lite varma. Värm upp såsen om den svalnat.
    7. Montering: Bottna med en brödskiva. Lägg ett romansalladsblad och tomatskiva ovapå. Dela kycklingfiléerna så de blir minst hälften så tjocka och lägg dem lite snyggt i kors ovanpå. Skeda över sås och lägg två baconskivor på varje portion. Avsluta med en brödskiva.
    8. Servera med de frasiga potatisklyftorna och lite garnering av sallad och tomat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben