En sommarvariant på den amerikanska sandwichen, här med grillad kyckling och lufttorkad skinka istället för bacon. Servera sandwichen som en stor sallad.
Ingredienser
500 g kycklingfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk Arla smör- och rapsolja
200 g körsbärstomater
1 salladshuvud, t ex romansallad
1/2 ask ruccola
4 skivor lufttorkad skinka
8 skivor grovt formbröd
Senapssmör
2 msk smör- och rapsolja
1 tsk fransk senap
2 1/2 dl Kelda kall sås Garlic & Chives
Hallå Queenie. Denna kycklingsandvikare är genial i sin komposition. Perfekt kvällsvickning. Törs jag skriva att vi drack ett litet glas Ekologica Shiraz Cabernet till. En fin sommarkväll i bra sällskap med god mat och ett glas vin. Sommaren är underbar.Toppenbetyg. Lennart.