Cole Slaw

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Från början holländsk kålsallad fast i amerikansk tappning Beroende på tillval funkar detta som LCHF mat.

Ingredienser

  • 150 g Vitkål
  • 100 g Morot
  • ½ dl Majonnäs
  • 1-2 msk fransk Senap
  • 1-2 msk Ketchup
  • 1 tsk Salt
  • 1 msk Socker
  • Svartpeppar
  • 3 droppar tabasco
  • Smaksättning
  • 1 grovrivet syrligt äpple
  • 1 burk krossad ananas (430 g)
  • 1 dl russin
  • 1 blekselleristjälk
  • 1 dl solrosfrön, kan rostas först
  • ½ dl pumpakärnor
  • 1 dl valnötter
  • Instruktioner

    Strimla vitkålen och gnid in med salt och socker och låt stå och dra i ett durkslag ca 10 minuter. Skala och riv morot och blanda ihop i en bunke tillsammans med vitkål och övriga ingredienser. Smaksättningen är valfri använd en eller två av dessa samtidigt. Majonäsen kan bytas ut mot crème fraiche eller avrunnen yoghurt.

    Liknande recept

    5
    20 min
    2-4
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nytt år- Nya förutsättningar
    Så här i årets första skede brukar det vara ordentligt skralt i kassan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben