Cole slaw med rödkål

Serverar: 4 portioner

En variant på den klassiska amerikanska salladen.

Ingredienser

  • 300 g rödkål
  • 2 äpplen
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk äpplecidervinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1/2 msk strösocker
  • 1/2 tsk salt
  • 2 msk riven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Strimla kålen fint.
    2. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar.
    3. Blanda ihop lätt crème fraíche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot.
    4. Blanda såsen med kålen och äpplena.
    5. Låt salladen stå i kylen några timmar.

    Liknande recept

    5
    20 min
    2-4
    2
    5
    1 h 10 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben