Coleslaw på rödkål med bacon
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Lite annorlunda coleslaw.
Ingredienser
½ huvud rödkål, tunt strimlad
140 g bacon, strimlad
1 dl majonnäs
½ dl pressad citronsaft
1 knippe salladslök
Salt
Peppar
Instruktioner
Salta rödkålen och låt den ligga i en bunke, så att den tappar en del av sin vätska, i en timme.
Stek baconen knaprigt.
Pressa ur vatten och blanda kålen med majonnäs, citron, lök och bacon.
Smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Coleslaw med rödkål och morötter
Coleslaw med rödkål
5
1
Blomkålssoppa med bacon
4
2
Spagettigratäng med bacon
3.8
20 min
4
4
Pastasås med bacon och kräftstjärtar
4.2
15 min
4
3
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Ugnspannkaka med bacon
5
40 min
4
2
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Wook med kyckling, bacon och pasta
4.4
4
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!