Cookies med dadlar

Serverar: 12 portioner

Dessa goda och snabbgjoda cookies är utan socker, mjölk och vitt mjöl. Ta en kaka till och njut - med gott samvete! Glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

  • ½ dl mandelmjöl
  • ½ dl bovetemjöl
  • 1 dl ren havre, Semper
  • ½ dl riven kokos
  • 2 msk kokosolja
  • 2 dl dadlar utan kärna
  • 1 tsk äkta vaniljpulver
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Mixa alla ingredienser till en jämn deg i matberedare. Rulla degen till 12 golfbollsstora bollar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta till så att kakorna blir centimetertjocka.
    3. Grädda mitt i ugnen i 15-18 minuter. Låt svalna. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben