Cornbread bake

Serverar: 1 portioner

Supergott och matigt bröd med lite hetta. Rör ihop alla ingredienser, in i ugnen, ät och njut! Glutenfritt.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 250 g keso
  • 1 dl majsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 röd paprika, hackad
  • 1 dl majskorn
  • 150 g ost, riven
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm chiliflakes
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Vispa ihop ägg och keso. Blanda majsmjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Vänd ner hackad paprika, majskorn, riven ost, salt, peppar och chiliflakes.
    3. Häll smeten i en smord form och grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter, tiden är beroende på vilken form du använder. Prova med en sticka att det är klart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben