Cornflakesfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God sprödbakad fisk

Ingredienser

  • 300 g fiskfilè
  • 4 msk flytande margarin
  • 2 msk ströbröd
  • 2 dl cornflakes
  • 2 krm salt
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Kall sås
  • 1 påse knorr dressingmix, Örtagård
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225*. Lägg fisken i en ugnsäker form. Blanda flytande margarin, stöbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
    2. Sås: Blanda pulvret med crème fraichen. Låt stå kallt och dra.
    3. Servera med potatis och den kalla såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    leolina 10 april 2011

    prova o gör en vit sås o häll över fisken innan cornflakesblandningen hälls över,det blir jättegott o såsigt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben