Coupe à la Malta
Serverar:
4 portioner
En snabblagad juldessert med smak av vanilj och friska apelsiner.
Ingredienser
1 dl Arla Köket vispgrädde
1 dl Arla Köket Kesella kvarg, vanilj
1 dl kall risgrynsgröt
2-3 apelsiner
4 tunna pepparkakor
Instruktioner
Vispa grädden. Rör i kvarg och risgrynsgröt.
Skala apelsinerna och skär dem i bitar.
Varva grötblandningen i glas med apelsinbitarna.
Toppa med pepparkakor.
Liknande recept
Ris à la Malta
4.6
4
4
Nyttig ris á la malta
15 min
1
1
Ris à la Malta med vit choklad och apelsinkolasås
Bärkokott à la Malta
1
4
Ris à la Malta
10 min
4
Lemon à la Malta
4-6
Citrus à la Malta
5
Tomtens à la Malta
4
Världens godaste Ris á la Malta
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!