Tomtens à la Malta
Ett av julens ”måsten” på dessertbordet...nötter gör det lite knaprigare. Det gillar tomten.
Ingredienser
5 dl kall risgrynsgröt
1 ½ Arla vispgrädde
1 ½ tsk vaniljsocker
2 dl blandade nötter t ex hasselnötter, valnötter, mandel
2 msk råsocker
Instruktioner
Vispa grädden med vaniljsockret och blanda med gröten.
Hacka nötterna och blanda med sockret. Strö över riset vid servering.
Liknande recept
Ris à la Malta
4.6
4
4
Nyttig ris á la malta
15 min
1
1
Ris à la Malta med vit choklad och apelsinkolasås
Bärkokott à la Malta
1
4
Ris à la Malta
10 min
4
Lemon à la Malta
4-6
Coupe à la Malta
4
Citrus à la Malta
5
Världens godaste Ris á la Malta
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!