Coupe Melba
Serverar:
8 portioner
Gott och enkelt att ha till efterrätt.
Ingredienser
8 persikor
Vaniljglass (valfri mängd)
Mynta
100 g färska hallon
(2 msk pistagenötter)
Sås
400 g hallon, frysta
1 dl florsocker
2 lime, saften
Instruktioner
Börja med såsen. Låt hallonen tina och mixa dem med florsocker. Passera till en slät sås utan kärnor.
Skär persikorna i bitar
Severa persikorna i coupemelba glas (helst) med glass, mynta, (pistagenötter), hallonsås och färska hallon.
Liknande recept
Peach Melba paj
4.5
6-7
8
Coupe à la Malta
4
Peachy Melba
25
Päron coupe
4
Pêche Melba
1
PEACH MELBA
5
40 min
4
1
Peach melba cheesecake
5
16
Coupe Jacqueline
5
6
1
Peach Melba Smoothie
4.5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!