Cowboy och indianplätter

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Fick den här rätten av en väninna, mina barn gillar inte keso, men i den här rätten blev det perfekt, de åt som galningar, kan ju i och för sig bero på namnet, men gott var det

Ingredienser

  • 1 burk majskorn
  • 3 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 125 g keso
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Kör majskornen i mixer eller matberedare till en jämn puré. Vispa äggen lätt och vispa ner mjölet. Blanda i majspurén, keso och resten. Bryn smör i en plättlag eller stekpanna, stek på medelvärme ca 2 min på vardera sida. Servera plätterna nygräddade med god grönsallad och knäckebröd.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    2
    3.5
    30 min
    30
    1
    4.5
    5 h
    10
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben