Serverar: 45 portioner
Tid: 50 minuter
Knapersega, goda, ...........
1. Vispa smör, ägg och allt socker poröst i stor bunke. 2. Blanda mjöl, bikarbonat och salt i annan skål. 3. Rör ned mjölblandningen och alla övriga ingredienser. Blanda väl. 4. Skeda ut runda bollar på en ej smord plåt, ca 45 styck. 5. Grädda i 190 * 8-10 min tills kakorna är lätt gyllenbruna. Låt svalna någon min. på plåten innan du lägger dem på galler.
Rena rama godiset... Barnen älskade dem.
Underbara!
Hej! Igår mumsade jag och min sambo på dina underbara cookies! Jag fick ut 49 st, hade blivit 50 om inte jag räknat så fel..... Har gjort cookies innan, som blivit sega och lite fuktiga, men dessa var UNDERBARA! Ett stort tack/Kram Linda
Ska man smälta smöret först?
farligt goda
Jag som annars BARA gillar mjuka kakor ÄLSKAR dom här! Supergoda, krispiga o lite sega. Jag plattade till mina mer än på bilden, så de blev som stora cookies. Gjorde även utan nötter eftersom det inte fanns hemma.
Jag hade inte i så mycket choklad och hackade istället för nötter i torkade aprikoser. Har man i lite mindre socker, och lite grovt mjöl (t.ex. rågmjöl) är det nästan nyttiga kakor :)
Mycket knapriga och goda kakor(:
Supergoda kakor!!!