Currygrillade kycklinglår med getostquesadilla och tomatsalsa

Serverar: 4 portioner

Den grillade kycklingen får en god smak av curry.

Ingredienser

  • 600 g kycklinglårfiléer
  • 1 msk olivolja
  • ½ msk curry
  • 1 tsk torkad oregano
  • Salt
  • Peppar
  • Tomatsalsa
  • 4 tomater, tärnade
  • 3 salladslökar, tunt skivade
  • 2 dl crème fraiche vitlök
  • Salt
  • Tabasco
  • Getostquesadilla
  • 2 msk tapenade
  • 4 tortillabröd
  • 150 g getost
  • 1 litet knippe rucola
  • 1 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Blanda olivolja, curry och oregano i en liten skål. Pensla kycklinglårfiléerna med blandningen. Salta och peppra.
    2. Blanda ingredienserna till tomatsalsan i en skål. Smaksätt med salt och tabasco.
    3. Bred tapenade på tortillabröden. Strö över getost och rucola, vik ihop och tryck till försiktigt.
    4. Grilla kycklingen i ca 10 minuter eller tills de känns färdiga och kycklingköttet ej längre är rosa. Pensla bröden med olja och grilla dem i ett par minuter på varje sida. Servera kycklingen med getostquesadilla och tomatsalsa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben