Currysås

Serverar: 4 portioner

Smalsås!

Ingredienser

  • 1 tsk curry
  • 1/2 finhackad gul lök
  • 1/2 finhackat syrligt äpple
  • 1 msk matolja
  • 2 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 kryddmått vitpeppar  
  • Instruktioner

    Fräs curry, lök o äpple i olja. Häll på vatten, lägg i buljongtärningen och sjud upp. Vispa samman mjölk o mjöl o red såsen. Sjud ca 3 minuter under omrörning. Smaksätt m salt o peppar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben