Deepones (tentaklar på pinne)

Serverar: 20 portioner

Tid: 45 minuter

Fräsht tilltugg med bl.a noriark, rättika och pepparrot

Ingredienser

  • 2 st noriark
  • 1 st gurka
  • 400 g rättika
  • 80 g rostbiff
  • Pepparrot på tub
  • 1 dl gräddfil
  • Färsk dill (går med fryst)
  • Färsk persilja (går med fryst)
  • Instruktioner

    1. Klipp noribladen i remsor, ca 4 cm tjocka. Dela rostbiffsskivorna i mindre bitar (ca 4cm x 7cm) och placera i slutet på varje remsa.
    2. Blanda gräddfil, ca 1 msk pepparrot, dill och persilja. Smaka av så att det passr just dig, men det får gärna vara rätt stark smak av pepparrot. Klicka ut lite av pepparrotssmeten ovanpå rostbiffen.
    3. Strimla rättikan och gurkan (tag gärna bort kärnhuset) i ca 10 cm strimlor. Lägg lite gurka och lite rättika ovanpå rotbiffen / pepparrotssmeten.
    4. Fukta kortändan ( som du inte lagt köttet på) med lite vatten och rulla ihop. Dela rullarna på mitten. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben